6 Pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri yang panjang

Pembesar suara Bluetooth mudah alih memberikan anda kemewahan untuk membawa muzik anda ke mana sahaja yang anda mahukan. Anda hanya perlu memasangkannya dengan telefon anda, memainkan senarai main kegemaran anda dan anda harus disusun. Anda boleh berjalan-jalan panjang di bukit, perjalanan menyusuri sungai, atau hanya pesta BBQ yang menyeronokkan di halaman belakang rumah anda. Walau bagaimanapun, keseronokan akan menjadi pendek sekiranya penceramah memutuskan untuk menyebutnya sehari di tengah-tengah pesta. Dan di situlah pembesar suara Bluetooth dengan bateri panjang masuk ke dalam gambar.

6  Pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri yang panjang

Pembesar suara ini membungkus jus dalam jumlah besar yang dapat membawa kesesakan musim panas anda ke tahap tinggi. Anda hanya perlu ingat untuk menagih mereka. Walau bagaimanapun, ingat bahawa bateri besar juga meningkatkan berat peranti.

Sekiranya itu tidak membimbangkan anda, berikut adalah cadangan kami untuk pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri yang panjang.

1. Hyperboom Telinga Ultimate

    Versi Bluetooth: Bluetooth 4.0, serasi dengan versi 4.2 melalui 5.0

    Hayat bateri: 24 jam

Untuk satu, bateri boleh bertahan 24 jam pada jumlah sederhana. Dan itu bukan akhir cerita. Sekiranya anda mempunyai sumber AC berdekatan, anda juga boleh memasangkannya untuk muzik tanpa had. Hebat, bukan?

Selain itu, Hyperboom membolehkan anda menyambungkan hingga dua peranti Bluetooth dan dapat mengingatnya hingga 8 peranti berpasangan. Ia juga memiliki pilihan untuk menghubungkan sepasang fon telinga / fon kepala melalui 3Bicu fon kepala .5mm

Sekarang, ke bahagian yang paling penting – Kualiti Audio. The Hyperboom menyampaikan bunyi halus dengan berkembang pesat bass. Ini kuat dan jelas, dan mikrofon yang terintegrasi memastikan untuk mengoptimumkan kelantangan peranti mengikut kawasan. Seperti orang-orang di CNET, audio tidak memutarbelitkan dan mengekalkan kejelasan. Nah, itu kelebihan untuk pembesar suara mudah alih, bukan?

Pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri yang panjang 2

Walau bagaimanapun, pada berat 13 paun, ia jatuh sedikit di bahagian yang lebih berat. Walaupun anda dapat memindahkannya, ia tidak akan memberi anda fleksibiliti yang sama dengan pembesar suara kecil. Sebaliknya, jika anda mempunyai pembesar suara UE lain, anda boleh menghubungkannya dan menambah kesan bunyi. Dan hei, ia mempunyai penilaian IPX4.

2. Marshall Stockwell II

Dan perkara kedua terbaik mengenai Stockwell II adalah reka bentuknya yang unik. Seperti disebutkan di atas, bentuknya seperti penguat mini dengan tombol dan pemegang kulit mini di bahagian atas. Anda akan menemui tombol untuk Kelantangan, Bass, dan Treble. Walaupun yang terakhir kelihatan menarik perhatian, mereka membantu anda mengubah ciri-ciri lagu. Perhatikan bahawa tidak ada kawalan untuk main balik atau navigasi trek.

Hayat bateri selama 20+ jam bermaksud anda boleh mengecasnya sekali dan melupakannya. Sama dengan Hyperboom, yang ini juga merangkumi a 3Bicu fon kepala .5mm Plus, USB-C untuk pengecasan adalah nilai tambah yang besar.

Ia mempunyai 4.5-peringkat bintang daripada 5 pada Amazon, dengan pengguna menyukainya kerana mudah dibawa, hayat bateri, dan kualiti bunyi. User Mats menulis, “Ini memiliki kehadiran panggung suara yang membuat senyum di wajah saya, terutama mengingat ukuran dan harganya.”

Pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri yang panjang2

Pada 3.04 paun, ia juga sedikit berat dan mungkin tidak sesuai untuk berjalan-jalan dengannya. Dan hei, yang ini juga dinilai IPX4.

3. Sudut OontZ 3 Ultra

Bentuk segitiga menjadikannya berfungsi, dan anda boleh menyimpannya lurus atau mendatar.

Lebih penting lagi, pembesar suara kecil ini adalah kuat, terutamanya bagi saiznya. Bass ada, tetapi tidak seperti yang diperkuat jika dibandingkan dengan pembesar suara di atas, dan itu boleh diterima memandangkan perbezaan harga yang besar.

Beberapa pengulas di Amazon mengembalikan kekuatan dan kualiti bunyi peranti ini. Seorang pengguna menulis, “Pembesar suara tidak memiliki suara kecil, dan bassnya bagus. Bass tidak gemuk seperti dengan pembesar suara yang lebih besar, tetapi setiap kali lagu dengan banyak bass kuat dimainkan, pembesar suara tidak terlalu tinggi suara nada yang dimiliki oleh pembesar suara lain ketika mereka tidak dapat mengatasinya. “

Pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri yang panjang

Seperti UE Hyperboom, anda juga boleh menyambungkan pembesar suara sekunder untuk mendapatkan output stereo yang lebih kuat dan kaya.

4. Anker SoundCore Pro Plus

    Versi Bluetooth: Bluetooth 4.2, Butang NFC untuk pasangan cepat

    Hayat bateri: 19 jam

Dalam hal kualiti suara, suara keras dan pemandu dan tweeter onboard melakukan tugas mereka dalam menghasilkan suara yang halus. Ia menawarkan bass yang layak untuk ukurannya dan juga dilengkapi dengan fitur Bass Up.

Penerimaan produk ini cukup baik. Pada masa penulisan, SoundCore Pro Plus mempunyai penilaian sebanyak 4.1 bintang daripada 5 pada Amazon, dengan pengguna menyukainya kerana hayat bateri dan kualiti suaranya.

Tetapi salah satu keluhan terbesar dari banyak pengguna adalah langkah besar. menulis satu pengguna, “Satu tekan untuk melaraskan kelantangan kenaikan / penurunan terlalu banyak. Saya tidak dapat pergi ke tetapan ideal yang tidak akan mengganggu kawan pejabat saya. Dia boleh mendengar muzik saya dengan jelas.”

Kerana bateri yang besar, perkara ini hampir berat 2 paun. Sebaliknya, bateri yang besar bermaksud anda juga dapat menggunakannya untuk mengecas telefon pintar anda sekiranya diperlukan. Ya, anda betul membaca! Mungkin ada yang mengatakan, bank kuasa yang kuat memainkan muzik.

5. Boom Telinga Muktamad 3

Yang menariknya ialah UE Boom bukan sahaja 3 Berkadar IP67, tetapi juga dapat mengapung di air. Ditambah pula dengan Bluetooth 4.2, anda boleh memasangkannya dengan dua peranti pada masa yang sama.

Walaupun Boom 3 keras, audio tidak tajam. dan anda mungkin terlepas nota terperinci. Syukurlah, audio 360 darjah membantu tujuannya.

Ia menawarkan masa main 15 jam. Masa main sebenar sebenarnya agak rendah. Terlepas dari beberapa kekurangannya, pengguna menyukainya. Dihidupkan Amazon, ia mempunyai lebih dari sembilan belas ratus ulasan pengguna dan penilaian purata 4.5-bintang daripada 5. Ini telah mendapat pujian yang tinggi untuk mudah dibawa, ketajaman, dan kualiti suaranya.

Boom UE 3 perbandingan bunyi 1

Dengan Boom 3, anda boleh menyambungkan sehingga 150 pembesar suara UE. Bahagian terbaik ialah ciri ini serasi dengan kebelakang. Sekarang, itu adalah kelebihan.

Pada sisi negatifnya, Boom 3 menggabungkan port mikro-USB untuk mengecas.

6. Balik JBL 5

Walaupun JBL menuntut jangka hayat bateri 12 jam, Flip 5 bertahan lama 9.3 jam seperti yang ditunjukkan oleh orang-orang di SoundGuys dalam jumlah sederhana. Hayat bateri ini harus lebih dari cukup untuk membuat anda bersantai di tepi kolam renang atau ketika anda berjalan di jalan. Dan kira, anda boleh memasangkannya dengan dua peranti yang serasi.

Seperti rakan sejawatnya di atas, Flip 5 telah mendapat sebahagian besar ulasan pengguna. Daripada dua puluh lima ratus ulasan, ia mempunyai penilaian purata 4.6-bintang daripada 5.

Pembesar suara Bluetooth mudah alih terbaik dengan jangka hayat bateri panjang5

Ia datang dengan bahagian yang terhad. Untuk satu, ia tidak mempunyai fungsi fon pembesar suara dan atau input AUX.

Nyalakan Dunia

Baiklah, bukan secara harfiah! Kumpulan pembesar suara Bluetooth yang tepat dapat mengatur suasana yang tepat untuk berkumpul, ke pesta yang menawan, atau berkumpul di akhir petang. Dan dengan unit bateri yang betul, anda tidak perlu bimbang tentang muzik yang kurang berjalan.

Seterusnya:
Adakah anda mencari fon telinga Bluetooth tanpa wayar dengan jangka hayat bateri yang panjang? Klik pada pautan di bawah untuk mengetahui beberapa fon telinga tanpa wayar yang sangat menakjubkan.