Atlus Mengumumkan Persona 4: Emas untuk PC; Terdapat Hari Ini

Atlus telah mengambil Twitter hari ini untuk mengumumkan bahawa gelaran JRPG mereka yang terkenal, Persona 4: Golden, akan hadir ke Platform PC!

Berita terbaik mengenai pengumuman ini, adalah bahawa judul JRPG kini tersedia untuk dibeli melalui etalase Steam! Ya, jika anda tidak pernah bermain Persona 4: Emas, inilah masanya untuk melakukannya kerana ia adalah salah satu tajuk JRPG terbaik dalam dekad terakhir. Pengumuman yang dibuat di twitter oleh Atlus, termasuk treler baru yang mengagumkan yang akan menggembirakan anda!

Lihat pengumuman rasmi dari Atlus di bawah:

Persona adalah francais lama untuk Atlus, dan ia merupakan salah satu sifat terbaik mereka. Persona 5 mempunyai banyak penantian kerana pendahulu francais epik – Persona 4.

Aspek keemasan permainan pada awalnya hanya dirilis untuk PlayStation Vita, tetapi kini telah sampai ke PC. Seperti yang saya nyatakan sebelumnya, jika anda tidak pernah berpeluang untuk bermain permainan ini, anda tidak akan mahu ketinggalan, kerana ini adalah salah satu yang terbaik!

Persona 4: Golden kini tersedia untuk platfrom PC dan juga PS Vita. Adakah anda teruja dengan tajuk yang baru dikeluarkan? Beritahu kami dalam komen di bawah!

sumber: Twitter