Fortnite Musim 3 Pas Pertempuran dan Perubahan Peta

Musim ketiga yang dinanti-nantikan Fortnite Bab 2 disiarkan secara langsung dengan Battle Pass yang baru dan peta yang dibanjiri sebahagiannya.

Pas Pertempuran

Tersedia dengan harga biasa 950 V-Bucks, Musim 3 Battle Pass menawarkan pelbagai jenis kulit baru, Back Blings dan kosmetik lain. Untuk peminat DC sekurang-kurangnya, penambahan yang paling menarik adalah Aquaman, tetapi anda harus menyelesaikan beberapa cabaran untuk membukanya.

Ocean, Fade, Scuba Jonesy, Jules, Kit, Siona dan Eternal Knight masing-masing akan dibuka semasa anda memperoleh XP dan maju melalui Battle Pass. Seperti yang telah menjadi kebiasaan dalam beberapa musim kebelakangan ini, banyak pakaian ini juga akan mempunyai gaya bonus untuk dibuka.

Konsep lain yang dibawa dari musim lalu adalah kemampuan untuk menyesuaikan sepenuhnya item untuk membuat sesuatu yang unik. Kali ini, bukan Maya, payung “Brella” yang boleh anda reka. Sekali lagi, menyelesaikan cabaran mingguan akan membolehkan anda mengedit sejumlah besar ciri.

Perubahan Peta

Sebagai Fortnite kebocoran telah meramalkan selama beberapa waktu, sebahagian besar pulau Battle Royale ditutup dengan air. Menariknya, paras air akan mulai turun secara beransur-ansur sepanjang musim. Hal ini ditegaskan di laman web Epic Games, “Seiring berjalannya waktu dan air surut, lebih banyak lokasi akan ditemui”.

masukkan keterangan gambar di sini

Di atas adalah gambar Musim 3 peta termasuk nama semua POI yang dikemas kini. Seperti yang anda lihat di sudut kiri bawah kini terdapat Rigety Rig dan Fortilla. Berikutan kehancurannya dalam acara “The Device”, Agensi telah diubah suai dan dijenamakan semula sebagai The Authority.