Fortnitemusim baru telah membanjiri dunia

Ribut melanda Fortnite, meninggalkan pulau itu sedikit seperti pertunjukan aksi Universal Studios, Waterworld: A Live Sea War Spectacular. Bab 2 Musim 3 dilancarkan hari ini dan peta battle royale telah dibuat semula sekali lagi, dengan sebahagian besarnya kini berada di bawah air. Dan ya, anda benar-benar dapat berkeliling dengan cepat dengan menarik seekor hiu dengan pancing anda dan kemudian bermain ski air di belakangnya. Jason Momoa Aquaman juga ada di sini?

Untuk mengalami # kandungan ini, anda perlu mengaktifkan kuki penyasaran. Ya, kita tahu. Maaf.
Urus tetapan kuki

Banjir itu berlaku setelah peristiwa langsung dalam permainan pada hari Isnin yang melibatkan peranti misteri bernama, ah, The Device. Acara itu juga mempunyai beberapa cutscenes orang pertama yang keren, mengisyaratkan … sesuatu? Saya tidak dapat memberitahu anda apa FortnitePlotnya tetapi saya suka bagaimana Epic menceritakan adegan ini dalam permainan berbilang pemain yang besar (harganya: kadar pengembangan permainan langsung kadang-kadang membawa kepada krisis mengerikan di Epic).

Bagaimanapun, sekarang sebahagian besar peta dibanjiri (lihat peta baru) dan perairan ini tidak kosong. Jerung berkeliaran, dan mereka boleh melompat untuk meratakan anda jika anda berada di tepi air. Tetapi anda boleh membunuh mereka untuk menjarah di perut mereka, dan jika tersangkut dengan pancing, anda boleh menaiki ski anda dan mengendarainya. Kumpulan ‘Marauders’ NPC baru yang bermusuhan juga akan turun.

Musim baru bermaksud jalan pertempuran baru dengan kulit baru, bungkus, emotes, dan kosmetik lain. Seperti biasa, semua orang dapat membuka beberapa bit secara percuma dan akan dikenakan bayaran sebanyak 950 V-Bucks untuk hantaran penuh – walaupun hantaran akhirnya akan membayar lebih banyak daripada harganya, jika anda cukup bermain. Ia mempunyai kulit yang sangat baik:

Untuk mengalami # kandungan ini, anda perlu mengaktifkan kuki penyasaran. Ya, kita tahu. Maaf.
Urus tetapan kuki

Fortnite boleh dimainkan secara percuma melalui Epic Games Launcher.

Awasi YouTube’);
jQuery (yt_video_wrapper) .hapus ();
};
});
}
}
});
}

fungsi runFacebookPixel () {
! fungsi (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) kembali; n = f.fbq = fungsi () {n.callMode?
n.callMethod.apply (n, argumen): n.queue.push (argumen)}; jika (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =!0; n.version = ‘2.0’; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =!0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (tetingkap,
dokumen, ‘script’, ‘// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq (‘init’, ‘700623604017080’);
fbq (‘track’, ‘PageView’);
}