Gambar pertama Samsung muncul Galaxy Tonton 3

Dan lihatlah, tiba-tiba gambar pertama Samsung Watch masa depan muncul 3. Peranti yang, seperti pendahulunya, akan berdasarkan sistem operasi proprietari Tizen, dan dengan persembahan dalam dua versi berukuran 41 dan 45mm.

Beberapa minggu yang lalu kami telah menerbitkan beberapa gambar bergambar di bahagian belakang SM-R845, tetapi gambar depan baru yang kini muncul adalah foto sebenar peralatan tersebut. Mereka disediakan oleh agensi pengawalseliaan dan bukannya kebocoran maklumat yang terkenal dari yang terkenal pembocor.

Kali ini, kami juga hadir dengan dokumen yang diperakui untuk model SM-R850 dan SM-R840. Oleh itu, diharapkan untuk mendapatkan sokongan untuk kedua-dua Wi-Fi dan Bluetooth pada kedua-dua peranti, tetapi tanpa sokongan untuk rangkaian 4G atau 5G. Sekiranya sejarah adalah perkara yang perlu dipertimbangkan, dan sering dalam bidang teknologi ini, SM-R850 akan ditakdirkan menjadi model terkecil, dan model SM-R840 sesuai dengan desas-desus yang beredar. ia kemudian akan menjadi model 45mm.

Tidak mengejutkan, kedua-dua peranti Samsung baru ini sangat mirip dengan model yang dilancarkan pada tahun 2018 oleh jenama tersebut. Bahkan dapat disahkan bahawa bezel akan berpusing.

Fungsi yang digemari ramai peminat jam tangan pintar dalam model masa depan, memandangkan ketika model Watch Active muncul lebih ekonomik 2, kaedah navigasi itu hilang begitu sahaja. Tetapi nampaknya, jenama itu nampaknya telah mendengarkan pelanggannya dan akan membuat bezel putar.

Tetapi lebih baik lagi, adakah itu nampaknya bezel daripada Galaxy Tonton 3 akan dikurangkan dengan ketara berbanding model 2018. Maklumat ini dapat disahkan dalam gambar yang diterbitkan semalam oleh laman web SamMobile. Bagaimanapun Tonton 3 ia tidak sepadu dan nipis seperti Watch Active 2. Gambar pertama Samsung muncul Galaxy Tonton 3 1

Menurut Agensi Penyampaian Radio Korea Nation, The Galaxy Tonton 3 anda boleh mempunyai dua butang fizikal di sebelah kanan jam tangan, yang sudah biasa dari segi konfigurasi tetapi dengan perincian bahawa ukuran dan bentuk kedua-duanya telah diubah suai.

Samsung dijangka mula menjual jam tangan pada awal Ogos dengan keluli tahan karat dan titanium, dengan sensor dan ciri yang sama yang didedikasikan untuk memantau kesihatan pengguna. Kami akhirnya mungkin mempunyai spesifikasi lain seperti ketahanan air sesuai dengan standard IP68, penyimpanan dalaman 8GB, RAM sekurang-kurangnya 1GB, skrin dengan perlindungan Gorilla Glass DX dengan 1.2″dan 1.4″ Super AMOLED, dan bateri berkapasiti 247 dan 340mAh.

Fon PhoneArena

Ingin mengetahui lebih banyak berita? Lihat Cadangan kami di bawah

Ingin mengetahui lebih banyak berita? Lihat Cadangan kami di bawah