Jak usunąć konto Happn

Sieć społecznościowa ukryta w założeniu „Wiesz, co się dzieje” to aplikacja, która ułatwia fakt. usuń konto. Wchodzić Stało się Zasady gry są jasne i w zależności od lokalizacji możesz dowiedzieć się, czy podoba ci się dziewczyna, czy chłopak, którego poznałeś.

Kilka razy widzieliśmy wpis Facebook lub zaloguj się Twitter Ludzie szukający ludzi, którzy mogliby się z nimi kontaktować w możliwie najbardziej zrelaksowany sposób i starają się znaleźć pełny opis osoby, jej rozmowy i sytuacji, aby ją znaleźć.

Tak, Happn może ci pomóc, ale dzisiaj nie przyszliśmy uczyć się, jak korzystać z Happn, ale aby usunąć konto. Może dlatego, że znalazłeś tę specjalną osobę lub dlatego, że nie lubisz aplikacji. Wykonaj jednak następujące kroki:

  1. Otwórz aplikację Happn i kliknij ikonę sylwetki, aby uzyskać dostęp do jego profilu.

Obraz - jak usunąć konto Happn

  1. Kliknij “Ustawienia aplikacji”.
  2. Znajdź opcję „Moje dane” i naciśnij
  3. Wybierz „Usuń moje konto”.
  4. Teraz próbuje cię przekonać, żebyś go nie usuwał, ale opóźniał. Jeśli nadal chcesz usunąć swoje konto Happn, kliknij „Usuń moje konto”.

Obraz - jak usunąć konto Happn

  1. Wybierz powód, prawdziwy czy nie, to nie ma znaczenia, i kliknij „Tak, to koniec!”.
  2. W wyświetlonym oknie dialogowym kliknij „OK”.

W tym czasie Twoje konto Happn zostało usunięte., a wraz z tym zdjęcia, rozmowy, Destroy, Hello itp.

Innym sposobem na usunięcie konta Happn jest napisz do nich przez Facebook zrobić to dla ciebie. W takim przypadku będą potrzebować następujących informacji:

  1. Adresy e-mail i nazwy użytkowników powiązane z Twoim profilem Facebook.
  2. Numer telefonu użyty do zarejestrowania się w aplikacji.

Ważny: jeśli masz wersję premium Happn, Subskrypcje nie są przerywane po usunięciu konta, ale trwa. Aby usunąć subskrypcję, musisz przejść do Sklepu Play lub App Store (w zależności od Twojego sistema operativo) i anuluj subskrypcję.

Trzeba powiedzieć, że usunięcie, czyli odinstalowanie aplikacji mobilnej, nie spowoduje usunięcia konta, które mamy w sieci społecznościowej.

Jeśli po chwili zdecydujesz się wrócić do Happn, nawet jeśli użyjesz tego samego e-maila i zdjęcia, zostanie utworzone zupełnie nowe konto.

Usuń konto Happn To łatwy ocean, jak badaliśmy na początku tego artykułu. Rozważ dodatkowe kroki, jeśli masz subskrypcję premium, a wtedy wszystko zostanie usunięte.