Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini

Photoshop adalah alat yang luar biasa, dan walaupun sudah lama menjadi sinonim dengan berus udara dan sentuhan, kenyataannya adalah bahawa ia adalah program yang membolehkan orang mencapai sesuatu yang indah secara visual.

 • Artis jalanan yang hebat mengubah dunia dengan seni piksel yang luar biasa

Ambil Justin Peters, yang Instagram profil ada di sini, sebagai contoh, seorang seniman visual yang telah bekerja beberapa lama pada gambar yang diubah dengan indah yang menimbulkan rasa hairan dan keajaiban yang lain. Kami telah mengumpulkan banyak pilihan gambarnya di sini – lihat!

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 1

Lautan

Gambar pertama ini adalah contoh gaya Peters yang baik, iaitu menggabungkan dua dunia yang berbeza dan mencipta paradigma yang sama sekali baru. Di sini anda mendapat ubur-ubur halus ubur-ubur berubah menjadi duyung jenis baru sepenuhnya.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 2

Kehidupan adalah pantai

Pantai indah, kami rasa kebanyakan orang akan setuju – dan formasi batuan juga bagus. Yang mengatakan, mereka tidak cenderung terjadi secara semula jadi seperti ini, tertanam di pokok. Walaupun begitu, ia adalah imej yang menggembirakan dan mewujudkan pantai yang ingin kita lawati sendiri.

 • Jurugambar surealis terbaik dan manipulator gambar Instagram

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 3

Cukup pandangan

Bercakap tentang pantai yang indah dan khayalan, ini adalah ribut. Bayangkan anda mempunyai tempat tepi laut tempatan di mana anda tidak hanya dapat berenang dan bermain di ombak tetapi juga bersantai dan meninjau dunia seperti ini. Phwoar.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 4

Morfing

Kami suka betapa ubur-ubur dalam gambar ini menyatu dengan bahagian atas karusel – ia menjadikan amalgam yang mengingatkan kita akan pertempuran bos dari permainan video Jepun, tetapi kesan kabur membuatnya kelihatan sangat nyata.

 • 30 gambar makhluk asing dan raksasa yang paling terkenal yang pernah diambil

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 5

Masa sejuk

Kita mungkin akan memasuki musim panas sekarang, tetapi kita semua dapat mengingat bulan-bulan yang lebih sejuk dengan mudah. Imej ini membentuk hampir kisah dalam fikiran kita, kerana lelaki ini yang berjalan di sebuah bandar mengingati belantara tempat dia berada baru-baru ini.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 6

Khayalan

Sekiranya gambar terakhir bercerita, gambar ini kelihatan seperti itu mengenai bercerita, dengan halaman kosong membawa imajinasi seseorang dalam perjalanan, dalam hal ini menuju puncak putih dan lereng resort ski.

 • Robot ruang angkasa terbaik masa lalu, masa kini dan masa depan

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 7

Planet haiwan

Ini bukan kali terakhir anda melihat sayap rama-rama di galeri ini – ada sesuatu yang sempurna tentangnya ketika diedit ke haiwan lain, seperti dalam hal penguin yang sombong ini, yang sayap kecilnya jauh lebih cantik daripada biasa.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 8

Supermoon

Kita semua terbiasa dengan idea bahawa setiap bulan akan melakukan sesuatu yang benar-benar gila, sama ada gerhana, bulan merah atau supermoon, tetapi sayangnya kebanyakan kita tidak mungkin melihatnya begitu hebat seperti yang menakjubkan ini, apalagi menangkap seekor rusa yang berpose dengan sempurna di depannya.

 • Gambar set BBC kosong ini adalah Zum dan Skype latar belakang

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 9

Landskap Impian

Kami menyukai riak yang tersebar dari sekitar angsa di langit, semacam kolam impian yang membuatnya terasa seperti manifestasi dewa kuno atau sesuatu, sementara belon udara panas menambahkan sentuhan manusia.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 10

Utopia menyelam

Kami pasti bahawa mana-mana penyelam yang berpengalaman akan sangat gembira untuk menemui terumbu atau ekosistem yang menarik seperti yang sangat dekat dengan permukaan, dan memang sangat dekat dengan darat – ia pasti senang!

 • Foto-foto bawah laut yang menakjubkan yang akan menarik nafas anda

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 11

Meleleh

Bangunan lama kadangkala terasa seperti, kecuali jika mereka dirawat dengan penuh perhatian, mereka boleh meleleh seperti lilin, untuk dikatakan, setelah terbakar dengan begitu terang pada masa kejayaan mereka.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 12

Cukup laluan joging

Sekiranya anda fikir satu belon udara panas kelihatan indah, periksa komposisi ini dengan banyak perkara. Ini membuat kita benar-benar merindukan hari-hari ketika kita dapat memilih jalan larian kita sendiri dengan kebebasan sepenuhnya, walaupun mereka tidak mungkin sesuai dengan tempat tepi pantai ini.

 • Bagaimana menjadi seorang Instagram sensasi perjalanan tanpa meninggalkan rumah

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 13

Masa yang tepat?

Ini adalah jenis tembakan yang mungkin pernah benar-benar berlalu, sebelum orang menjadi bijak. Adalah satu perkara yang perlu dilakukan untuk melihat keadaan dan pencahayaan untuk tembakan jambatan yang murung ini, tetapi satu lagi yang menarik perhatian burung yang lewat dan melihat tepat ke kamera.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 9

Akuarium ruang angkasa

Ubur-ubur kembali, untuk kemungkinan gambar realis yang paling ajaib dalam koleksi ini, dengan obor kepala lelaki itu menerangi pemandangan mustahil makhluk air yang menjulang tinggi di bawah bintang-bintang.

 • Masa penemuan yang tidak sah: Foto awal dari Old West

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 15

Apabila saya melihat seekor rama-rama gajah

Sekiranya anda fikir kami tidak bangga dengan Dumbo pun, anda salah, tetapi sama ada kami menyukai gambar gajah ini di kawasan rumah mereka, tetapi dengan satu kunci, dan perincian yang sangat menarik berubah.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 16

Graffiti zirafah

Kami menyukai gambar mamalia Afrika lain yang berubah dengan cara yang sangat jelas, terutamanya kerana ia mengingatkan kita tentang bagaimana kita mewarnai raksasa lembut ini ketika kita masih kecil – dengan setiap warna krayon kita dapat meletakkan sarung tangan kotor kita.

 • 33 gambar yang sangat menarik dari sejarah

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 17

Persik raksasa

Imej ini mempunyai inspirasi yang jelas dari kisah Roald Dahl tertentu, jika anda bertanya kepada kami, dan ia menceritakan cinta pengarang mengenai situasi yang aneh dan tidak masuk akal. Terus terang, ia kelihatan cukup menarik.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 18

Terlalu baik untuk menjadi kenyataan

Pada hari yang lain, zirafah lain, walaupun ini lebih dekat untuk kelihatan normal. Sebenarnya, persekitaran binatang itu memiliki sentuhan varietas yang lebih halus, memberikan gambar palet warna yang sayangnya tidak mungkin berlaku dalam kehidupan nyata.

 • Set Lego Klasik: Adakah anda masih ingat perkara hebat sepanjang masa?

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 19

Daun seperti awan

Satu lagi pemandangan indah ditawarkan oleh pemandangan landskap kering ketika matahari terbenam, dan anda mungkin tidak menyedari apa yang aneh tentangnya pada pandangan pertama, sehingga anda lebih memperhatikan dedaunan berawan pohon itu.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 20

Dahi

Combo twister debu dan desery ini lebih dari sedikit, walaupun nampaknya tidak menghentikan 4×4 yang menghampirinya – bukti yang lebih dari cukup untuk membuat kita mengesyaki bahawa twister telah ditambahkan sepenuhnya, seperti halnya ribut di latar belakang.

 • Telefon bimbit paling ikonik dalam sejarah

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 21

Sayap basah

Foto kedua terakhir kami membawa acara terakhir untuk sayap rama-rama, kali ini menggantikan tailfin paus besar ini, dan kami adalah peminat yang serius tentang perbezaan antara biru kerajaan laut dan oren terang sayap tersebut.

Masuk ke dunia lain dengan pengeditan foto seperti mimpi yang luar biasa ini 22

Menyelam di

Akhir sekali, kami sangat seronok dengan imej akhir ini. Subjeknya, kura-kura kecil itu, nampaknya menyelam, terbang ke udara menuju laut biru yang indah itu – sungguh menggembirakan.

 • Foto pro pemenang anugerah yang menakjubkan ini akan mengejutkan anda