Mi 10, 10 Pro dan Poco F2 Pro akan menerima Android 11 beta

Android 11 beta dilancarkan oleh Google semalam (10), hanya serasi dengan model siri Pixel generasi kedua atau lebih baru. Yang baru sekarang adalah bahawa peminat Xiaomi akan dapat mengandalkan pratonton versi baru sistem pada telefon bimbit mereka, seperti yang diumumkan syarikat itu.

Bulu Twitter, Poco, jenama anak syarikat Xiaomi yang mengeluarkan telefon bimbit Pocophone, mengumumkan bahawa versi beta Android 11, yang dilancarkan pada 10 Jun oleh Google, akan dilancarkan untuk ujian pada Poco F2 Pro, versi terbaik dari siri terkenal yang memulakan debutnya pada 2018.

Pengumuman mengenai kedatangan Android 11 beta pada Mi 10 dan Mi 10 Pro berlaku melalui akaun rasmi MIUI, antara muka syarikat untuk telefon bimbitnya.

Walaupun tergesa-gesa untuk pendedahan, Xiaomi belum mengatakan kapan sistem beta akan tiba untuk peranti ini, yang secara praktiknya merupakan model terbaik yang syarikat telah beroperasi dalam portfolio dari segi perkakasan.

Apa yang baru dalam Android 10

Android 11 menghadirkan banyak lagi ciri ke telefon pintar anda, seperti perekam skrin, akses suara yang diperbaharui, prestasi yang lebih baik dan menu perkongsian yang lebih baik yang memudahkan untuk berkongsi kandungan dari telefon anda. Semua berita yang anda dapat dapati dalam artikel di bawah:

Adakah anda mempunyai salah satu peranti Xiaomi ini atau anda tidak sabar untuk menerima Android 11?