Motorola One Fusion Plus dengan kamera selfie pop timbul yang dilancarkan di India: harga, spesifikasi

Motorola telah dilancarkan smartphones dengan falsafah reka bentuk baru sejak kebelakangan ini, seperti Motorola Edge + dengan paparan lubang tebing yang melengkung. Jenama milik Lenovo melancarkan telefon pintar pertama dengan kamera selfie yang dinamakan Motorola One Hyper Disember lalu.

Baca juga: Motorola One Fusion Plus dengan kamera selfie pop timbul dilancarkan: harga, spesifikasi

Awal bulan ini, Motorola mengumumkan telefon pintar keduanya dengan kamera selfie pop-up di Eropah, iaitu Motorola One Fusion Plus. Peranti itu disenaraikan di laman web rasmi syarikat, yang mendedahkan semua butiran termasuk spesifikasi. Kini, syarikat itu telah melancarkan telefon pintar jarak jauh di India setelah menggoda pelancarannya minggu lalu.

Spesifikasi dan ciri Motorola One Fusion Plus

Motorola One Fusion Plus dengan kamera selfie pop timbul yang dilancarkan di India: harga, spesifikasi 1

Motorola One Fusion Plus adalah telefon kedua jenama dengan kamera selfie pop-up

Motorola One Fusion Plus dihantar dengan 6.5- paparan tepi-t0-edge dengan sokongan HDR10 dan 2, 340 x 1, Resolusi 080 piksel. Terutamanya, paparannya sama dengan Motorola One Hyper. Menghidupkan peranti adalah Qualcomm Snapdragon 730G jarak pertengahan yang disokong oleh GPU Adreno 618. Pemproses ini disertakan dengan RAM 6GB dan storan 128GB dengan sokongan kad microSD sehingga 1TB. Telefon bimbit menggunakan OS Android 10 yang hampir habis.

Motorola One Fusion Plus dilengkapi dengan pengaturan quad-kamera 64 megapiksel pada panel belakang. Lensa utama disokong oleh 8-megapixel lensa ultra lebar, a 5-megapixel kamera makro, dan a 2- sensor kedalaman mega piksel. Modul kamera selfie bermotor di bahagian atas menempatkan snapper 16 megapiksel. Telefon ini menawarkan ciri kamera seperti pengoptimuman tangkapan AI, potret, warna spot, mod malam, mod kecantikan dan banyak lagi.

Di bawah tudung, Motorola One Fusion Plus mempunyai ciri khas 5, Bateri 000mAh dengan sokongan untuk pengecasan pantas 15W TurboPower Terdapat pengimbas cap jari kapasitif yang tertanam di logo Motorola yang berliku di bahagian belakang untuk keselamatan.

Harga Motorola One Fusion Plus di India

Motorola meletakkan harga telefon pintar di India pada harga Rs 16,999. Telefon bimbit akan mula dijual mulai 24 Jun di Flipkart.