Nikmati pengalaman teka-teki yang menghilangkan tekanan dengan Bunga Saya, sekarang di iOS dan Android

Sekiranya anda menginginkan pengalaman teka-teki yang menawan yang akan memetik rentak jantung anda dan juga mencabar otak anda, maka Bunga Saya mungkin hanya permainan yang sesuai untuk anda. Ia tersedia secara percuma sekarang untuk iOS dan Android.

Bunga Saya menawarkan pengalaman menghilangkan tekanan dalam permainan dan tema dengan meminta anda menyelesaikan teka-teki geometri yang elegan untuk memelihara bunga kegemaran orang yang anda sayangi. Apabila anda membuka permainan ini untuk pertama kalinya, anda akan dilayan dengan sinematik yang menghangatkan dari adegan rumah sakit di mana seorang suami cenderung kepada isterinya. Sementara kekasihnya yang lemah pulih, suami berjanji akan merawat bunga-bunga yang mengingatkannya padanya. Oleh itu permainan bermula dengan anda menanam benih pertama anda di dalam periuk, sebelum beralih menyelesaikan teka-teki gaya heksagon permainan untuk membantunya berkembang.

Menyelesaikan teka-teki Bunga Saya memerlukan mengisi ruang kosong di grid heksagon dengan menyeret dan menjatuhkan set kepingan berwarna ke tempatnya. Setelah meletakkan setiap bahagian tepat di tempat yang sepatutnya, anda membersihkan panggung dan beralih ke bahagian berikutnya.

Anda akan mendapati teka-teki Tetris-esque My Flower sangat santai untuk diselesaikan berkat soundtrack yang menenangkan dan mekanik drag and drop yang lancar. Tidak seperti Tetris, anda tidak boleh memutar kepingan untuk membuatnya sesuai tetapi anda boleh menukarnya jika anda fikir anda telah menjatuhkan sekeping di tempat yang salah. Lebih-lebih lagi, tidak ada had masa sehingga anda dapat menyelesaikan setiap peringkat mengikut rentak anda sendiri.

Sekiranya anda ingin menikmati bermain Bunga Saya sendiri, anda boleh mendapatkannya untuk dimuat turun sekarang secara percuma dari App Store dan Google Play.