OPPO Reno 10X Zoom FC Edisi Barcelona akan diumumkan esok

OPPO dan FC Barcelona mempunyai kerjasama lama sejak 2015. Itulah sebabnya setiap tahun kami melihat isu khas FC Barcelona dari model OPPO terlaris. Edisi OPPO Reno 10X Zoom FC Barcelona akan berjumpa dengan kita esok. Tahun ini tidak berbeza dengan syarikat yang mengumumkannya esok akan menjadi istimewa OPPO Reno 10X Zoom FC Edisi Barcelona . Edisi unggulan khas ini akan bergabung dengan OPPO R11, R9, R7 Plus dan bahkan F1 Plus, yang telah dilancarkan sendiri di Barcelona.

Teaser OPPO Reno 10x Zoom FC Edisi Barcelona

Versi OPPO Reno 10X Zoom FC Barcelona harus mempunyai beberapa elemen reka bentuk tambahan berbanding versi biasa. Dalam edisi khas sebelumnya, OPPO menjadikan telefon ini tersedia dalam nada biru dan merah ikonik FC Barcelona, ​​bersama dengan logo 18K berlapis emas (pada versi F11 Barcelona) di bahagian belakang. Biasanya di dalam telefon terdapat juga beberapa tetapan tematik FC Barcelona.

Edisi Barcelona OPPO R11 FC kelihatan sempurna dalam warna biru-merah yang terkenal

Malangnya, penggoda OPPO tidak memberi kami idea mengenai peranti yang akan datang. Yang kita tahu ialah telefon akan ditunjukkan esok. Mengenai spesifikasi, harapkan ia sama dengan Zoom OPPO Reno 10X berprestasi tinggi. Oleh itu, anda harus mempunyai pemproses Snapdragon 855 yang sama dengan 8 RAM RAM dan memori 256 GB, 48 megapiksel + 13 megapiksel + 8kamera megapiksel di bahagian belakang dan bateri 4000 mAh yang besar.

Nantikan kemas kini mengenai Gizmochina, kerana maklumat mengenai telefon akan muncul esok.

Prestasi Kirin 810 sungguh luar biasa, hampir sama hebatnya dengan Exynos 9810 KE ATAS: prestasi Kirin 810 sungguh luar biasa, hampir sama dengan Exynos 9810

(Sumber, Melalui)