Technologiczne, Gadżety, Telefony Komórkowe, Pobieranie Aplikacji

Oto włączone ustawienia zaawansowane Instagram 2023

Uwaga: Poniższy artykuł pomoże Ci w: Oto włączone ustawienia zaawansowane Instagram 2023

Każda dostępna aplikacja społecznościowa zapewnia możliwość możliwie najlepszego spersonalizowania korzystania z serwisu. Jedno z tych ustawień to Włączone Ustawienia zaawansowane Instagram.

Ustawienia zaawansowane to jedno z włączonych ustawień Instagram których zasadniczo nie potrzebuje każdy użytkownik, ale tylko kilku użytkowników może potrzebować tego typu ustawień.

Czasami trudno jest znaleźć kilka ustawień, w tym Ustawienia zaawansowane. Czy kiedykolwiek podrapałeś się po głowie, aby uzyskać dostęp do Ustawień zaawansowanych? Nie martw się, ja też byłem, zanim zdałem sobie sprawę, w czym tkwi problem.

Tutaj masz znaczenie ustawień zaawansowanych Instagrami jak uzyskać dostęp do ustawień zaawansowanych na Instagram.

Jak pozbyć się notatek Instagram 2023

Jak uzyskać dostęp do ustawień zaawansowanych w Instagram:

Ustawienia zaawansowane włączone Instagram to jedna z tych rzeczy, którą niektórym użytkownikom trudno jest zlokalizować.

Krok 1: Idź do swojego profil dotykając ikona profilu w prawym dolnym rogu.

Krok 2: Stuknij w + ikona i wybierz post.

Krok 3: Wybierz zdjęcie, które chcesz przesłać i Kliknij the przycisk strzałki w prawym górnym rogu.

Krok 4: Teraz zostaniesz przeniesiony do ekranu, na którym znajdziesz Ustawienia zaawansowane opcję u dołu ekranu.

Opcje ustawień zaawansowanych obejmują:

  • Ukryj liczbę polubień i wyświetleń tego posta: Włączenie tej opcji nie pozwoli nikomu zobaczyć liczby polubień i wyświetleń Twojego wpisu.
  • Wyłącz komentowanie: Opcja Wyłącz komentowanie nie pozwoli innym na komentowanie Twojego wpisu.
  • Udostępnij swój post Facebook: Jeżeli twój Instagram konto zostało połączone z FacebookTwój post zostanie automatycznie udostępniony w Twoim poście.
  • Napisz tekst alternatywny: Ta opcja pomoże osobom z wadą wzroku przeczytać Twój post.
  • Dodaj etykietę płatnego partnerstwa: Korzystając z tej opcji możesz także oznaczyć swojego Partnera Biznesowego. To ustawienie jest dostępne tylko dla posiadaczy kont firmowych.
  • Minimalny wiek: Teraz możesz ustawić w swoim poście ograniczenie wiekowe, które będzie wymagało od osób sprawdzenia ich wieku.

Note: Pamiętaj, że powyższe ustawienia zaawansowane mogą się różnić w zależności od konta.