Prywatność w środku Instagram: ukryj czas ostatniego połączenia

Prywatność w środku Instagram: ukryj czas ostatniego połączenia 1

Nieustannie starając się zjednoczyć posiadaną sieć, Facebook wdrożony na początku 2018 r nowa funkcja Instagram bezpośrednio zainspirowany WhatsApp, który jest również z Facebook. Postępuj zgodnie z instrukcjami aplikacji do przesyłania wiadomości przez półtora roku. Instagram Możesz wyświetlić czas kontaktu, dzięki czemu Twoi obserwatorzy będą wiedzieć, kiedy jesteś online… Chyba że wyłączysz tę możliwość.

Jak anulować czas ostatniego połączenia

Facebook Zintegruj te same funkcje w aplikacji. Posłaniec lata temu i w ten sam sposób było to możliwe dezaktywuj ostatni czas połączenia był aktywny Instagram dostęp do ustawień aplikacji. Jeśli nie masz nic przeciwko, nie musisz niczego dotykać, ale jeśli wolisz, aby taka aplikacja działała do tej pory, i dodatkowy aspekt prywatności, który nadal utrzymuje IG, wystarczy wykonać następujące czynności:

  1. Otwórz to Instagram i przejdź do dolnego rzędu ikon. Kliknij na prawo, aby otworzyć Twój profil
  2. Dostęp dol menu Instagram klikając ikonę za pomocą 3 zwrotnica w prawym górnym rogu
  3. Na nowym przesuwanym ekranie spójrz w dół i otwórz Konfiguracje
  4. Wyszukaj na liście opcji Prywatność
  5. A teraz spójrz Status aktywności Jeśli go odłączysz, zazwyczaj domyślnie aktywny, masz już prywatność, chociaż oczywiście nie będziesz w stanie zobaczyć, o której godzinie obserwowany kontakt jest połączony.

Prywatność w środku Instagram: ukryj czas ostatniego połączenia 2

Nazwisko Facebook

Instagram, Facebook i WhatsApp są niezależnymi aplikacjami, ale te trzy mają podobieństwa i są częścią ekosystemu Facebook. Aby wyjaśnić, kim byli oficerowie, Zuckerberg i jego koledzy zdecydowali o tym Instagram a WhatsApp wkrótce zmieni nazwę. W ten sposób wkrótce zobaczymy nazwy „Instagram z Facebook„Lub” WhatsApp z Facebook’ w sklepie z aplikacjami dodanie do uwierzytelnionego autora wskaże, że pobrałeś poprawną aplikację.