Sony melancarkan fon kepala wayarles baru WH-CH510 di Brazil, dengan bateri sehingga 35 jam

Dikenal kerana memberikan pilihan yang baik di pasaran fon kepala, the Sony baru-baru ini dilancarkan di Brazil pilihan lain bagi mereka yang mencari fon kepala telinga tanpa wayar baru.

Alat dengar tanpa wayar WH-CH150 adalah model baru jenama Jepun, di mana ia membawa beberapa perbezaan seperti sokongan untuk sambungan Bluetooth 5.1, Keserasian dengan pembantu suara sehingga hayat bateri hingga 35 jam, di mana menurut Sony, ia “sesuai untuk penggunaan seharian”.

Sony melancarkan fon kepala wayarles baru WH-CH510 di Brazil, dengan bateri sehingga 35 jam 1

Bercakap awalnya mengenai bahagian estetik, telefon ini mempunyai reka bentuk yang boleh dilipat, dalam format shell, yang menjadikannya lebih mudah untuk diangkut, selain ringan, beratnya lebih kurang 132 gram.

Mengenai spesifikasi, telefon WH-CH150 mempunyai Pemacu 30 mm, dengan sokongan Bluetooth 5.1 dan format AAC dan SBC, selain menawarkan julat tindak balas frekuensi yang meliputi dari 20 Hz hingga 20 kHz.

Selain itu, alat dengar mempunyai mikrofon bersepadu, dengan itu membolehkan orang itu membuat persembahan arahan suara, seperti mengawal senarai main, menjawab panggilan atau berinteraksi dengan pembantu maya yang disambungkan (Pembantu Google, misalnya), tanpa perlu mengambil telefon pintar.

Sony melancarkan fon kepala wayarles baru WH-CH510 di Brazil, dengan bateri sehingga 35 jam 2

Walau bagaimanapun, sorotan hebat model ini adalah drum, yang menurut syarikat, dapat menghasilkan semula hingga 35 jam muzik tanpa henti atau 30 jam panggilan berterusan. Di samping itu, telefon bimbit mempunyai Sokongan mod Quick Charge, menjamin penggunanya tambahan 90 minit penggunaan dengan caj hanya 10 minit, misalnya. Untuk mengecas sepenuhnya telefon bimbit, anda memerlukannya 4 dan setengah jam pengisian.

Fon kepala WH-CH150 kini tersedia dalam pra-pesanan di kedai Sony rasmi di Brazil. Dengan versi dalam hitam, putih atau biru, alat dengar akan tiba di kedai-kedai Brazil dalam beberapa minggu mendatang, dengan harga yang dicadangkan R $ 299.

Sumber: Techtudo, Bengkel Bersih